​Få uforpligtende tilbud

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Tømrerfirma med kvalitet i højsædet

CT Flexbyg er et mindre tømrerfirma, der sætter stor pris på kundetilfredshed, fortrolighed og fornuftige priser.

Stor faglighed og ekspertise​

Som dit tømrerfirma i Løgumkloster kan vi tilbyde næsten alt inden for tømrerfaget, dog er vi pt. ikke store nok til at blande os med de store aktører på markedet inden for større industribyggerier m.m. Alt andet skal der ikke være tvivl om, at vores tømrerfirma magter med stor ekspertise.

Når du indgår en aftale med CT Flexbyg, er du sikker på, at vi først er tilfredse med vores arbejde, når du som kunde er tilfreds. Vi kommer altid til den aftalte tid og afslutter opgaven inden for de aftaler, der er indgået. Klik lidt rundt på vores hjemmeside og se, hvad og hvem vi er.

​Byggeprojekter udført af sønderjysk tømrerfirma​

CT Flexbyg har stor erfaring som tømrer med tilbygninger, tagarbejde samt energioptimering af nye og ældre huse, sommerhuse og kontormiljøer. Som tømrerfirma kan vi rådgive og vejlede dig med, hvor de svage punkter findes, og hvor der bør sættes ind, for at din bolig eller ejendom kan spare på energien

​Få svar på dit spørgsmål - eller få et uforpligtende tilbud​

Vores kalender er altid åben for nye og eksisterende kunder, som ønsker fagligt kompetente håndværkere og foretrækker et tømrerfirma, hvor mester selv tager telefonen.

Har du spørgsmål eller kommentarer til vores tømrerfirma, eller ønsker du et gratis og uforpligtende tilbud, så ring til Carsten på telefon: 29 87 30 64. Du kan også kontakte tømrerfirmaet via vores kontaktformular med en uddybende beskrivelse af din opgave.

Med base i Sønderjylland kører vi ud til opgaver i hele området omkring Aabenraa, Kolding og Tønder, og vores tømrerfirma kører også gerne ud til dig. Find os også gerne på Google+

Firmainformation

​CT-Flexbyg

CVR:​ 19708942

Adresseinformation

Industrivej 29

 6240 Løgumkloster

Kontaktinformation

E-mail: carstenthim@gmail.com

​Tlf.: 29 87 30 64

​Vurderet 5 / 5 på baggrund af 2 anmeldelser på Facebook                                                                                                         

Carsten Thim i Løgumkloster, DK på Houzz