​Få uforpligtende tilbud

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Håndværkergården​

HÅNDVÆRKERGÅRDEN er et fællesskab, hvis formål er at værne om de små selvstændige håndværker og andre små selvstændige der gerne vil have en selvstændig virksomhed men uden at forgælde sig med høje lejeaftaler og dyre annoncer og alle de øvrige ting der som selvstændig erhvervsdrivende er meget dyre.

Kort fortalt så deler vi udgifterne ud på mange og indgår stor aftaler med aviser og radio således at i også som små virksomheder har mulighed for at være synlige i aviser og radioreklamer mm. 

Der vil også på sigt blive mulighed for at ansætte en fælles bogholder der på deltid kan klare alle de ting vedr regnskab som altid bliver udsat enten fordi man ikke magter det eller ikke har tid til det. Der er som sagt rigtig mange muligheder ved at være en del af HÅNDVÆRKERGÅRDEN i Løgumkloster ved Kolding. 

Du/ I skal være velkommen til at ringe for en snak omkring dine muligheder på HÅNDVÆRKERGÅRDEN.​​ Du kan også klikke videre her og læse mere om vores tømrerfirma samt tilbygninger, energibesparelser og nyt tag

Firmainformation

​CT-Flexbyg

CVR:​ 19708942

Adresseinformation

Industrivej 29

 6240 Løgumkloster

Kontaktinformation

E-mail: carstenthim@gmail.com

​Tlf.: 29 87 30 64

​Vurderet 5 / 5 på baggrund af 2 anmeldelser på Facebook                                                                                                         

Carsten Thim i Løgumkloster, DK på Houzz