​Få uforpligtende tilbud

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Energioptimering kan ​spare energi og penge

​Er varmeregningen blevet for stor, så kan du gøre meget for at nedbringe dine varmeudgifter. Får du isoleret din bolig og udskiftet til lavenergivinduer og -døre, kan du typisk spare mere end 20 % af det samlede energiforbrug. Udover et lavere forbrug og et bedre indeklima kan du også forhøje boligens værdi.

Opnå besparelser med en energioptimering af boligen

Hos CT Flexbyg i Løgumkloster lægger vi stor vægt på en besparende energioptimering, og du kan med fordel lade os gennemgå din bolig. Investeringen i en energioptimering af din bolig vil typisk være tjent hjem inden for meget få år – afhængig af boligens tilstand.

God isolering er sund fornuft

Med den rette isolering holdes kulden ude i vinterperioden, men lige så væsentligt holdes varmen også ude om sommeren. En god isolering af boligen er dermed lige så vigtig i årets varmeste måneder som i de kolde. En energioptimering vil belyse, hvor der er brug for tiltag, og være med til at gøre din bolig optimal.

Med en efterisolering begrænses varmeforbruget, og man opnår ligeledes et sundere indeklima, da vægge, gulve og lofter bliver varmere og dermed begrænser risikoen for skimmelsvamp på indvendige overflader.​

For at undgå, at isoleringen samler fugt, som kan udløse råd- og svampeangreb, indbygges for eksempel en dampspærre i konstruktionerne.​

Nye døre og vinduer sikrer lavt forbrug

Ved energioptimering af boligen vil vi altid kigge på dine vinduer og døre. Ofte er det her, at der er et stort varmetab, hvis dine vinduer og døre er af ældre dato. Generelt siger man, at varmetabet gennem et vindue er omkring fem gange så stort, som varmetabet gennem en ydervæg.

Hos CT Flexbyg kan vi vejlede dig i at vælge de rigtige energivenlige vinduer og døre, som lever op til kravene i bygningsreglementet.

Få hjælp til energioptimering

Kontakt Carsten i dag, og lad os hjælpe dig med en energioptimering af din bolig. Du er velkommen til at ringe på telefon: 29 87 30 64, eller send os en mail og hør, hvordan vi vil energioptimere din bolig.

Vi udfører energioptimering i hele Sønderjylland, dog primært i områderne omkring Kolding, Aabenraa og Tønder.

Firmainformation

​CT-Flexbyg

CVR:​ 19708942

Adresseinformation

Industrivej 29

 6240 Løgumkloster

Kontaktinformation

E-mail: carstenthim@gmail.com

​Tlf.: 29 87 30 64

​Vurderet 5 / 5 på baggrund af 2 anmeldelser på Facebook                                                                                                         

Carsten Thim i Løgumkloster, DK på Houzz